Kernteam

Delen:

Leen de Kramer

Lid van de adviesraad vanaf 2017, wonend in Helmond. Oorspronkelijk geschoold als elektrotechnicus en later als bedrijfskundig ingenieur is mijn focus van techniek gedraaid naar de menselijke factor. Ik heb een onderneming op het gebied van ontwikkeling van leiderschap en het trainen en coachen van leidinggevenden op internationaal niveau. Omdat ik het erg leuk vond heb ik vanaf 2005 ook af en toe als free-lance internationaal vrachtwagenchauffeur gewerkt.

In Helmond ben ik actief geweest als (bestuurlijk) vrijwilliger in de functies van voorzitter van het bestuur van de Stichting Beheer Bewoners-gelden (1984 – 2011), voorzitter bestuur Stichting Leergeld Helmond (2006 – 2013), voorzitter bestuur Humanitas, afd. Helmond (2010- 2021), bestuurslid Stichting Helmond Geeft – Helmond Ontvangt (2006 – 2012), voorzitter Stichting Map van Aalst (2012-2022), bestuurslid coöperatie Morgen Groene Energie (2012- 2015), voorzitter Stichting Armoedeplatform (2015 – 2022), lid Ledenraad Vereniging Humanitas (2014-2022).

Nicole Dams-van der Heijden


Lid van de adviesraad sinds 2017. Een geboren en getogen Helmondse. In mijn dagelijks leven ben ik hoofd Juridische Zaken bij een grote zorgverzekeraar met een missie: Alles voor betere zorg. Dat doen we vanuit een diep gewortelde maatschappelijke betrokkenheid.

Vanwege mijn werk ben ik bekend met de wereld van de Zorgverzekeringswet en Wet Langdurige Zorg.

Op het moment dat je zorg of ondersteuning in welke vorm dan ook nodig hebt, dan moet dat passend, op maat en snel beschikbaar zijn. Punt. Dat is een mooie uitdaging waar de gemeente Helmond voor staat.

Luc Reusken

Lid van de adviesraad sinds 2017. Ik voel me erg betrokken bij Helmond met een groot sociaal netwerk. Sinds 2014 ben ik lid van de ledenraad van de Rabobank Helmond – Peel Noord en sinds 2022 lid van de Adviesraad Duurzaam Wonen Rabobank Kring Oost – Brabant. Ik werk als Manager Duurzaamheid bij Meijs Renovatie & Onderhoud in Eindhoven. Heb meer dan 30 jaar ervaring in de volkshuisvesting (Woningcorporaties) op het snijvlak van vastgoed en de bewoner. Uitdaging is om binnen de systeemwereld van wet- en regelgeving altijd te kijken naar de bedoeling, waarbij de behoefte van de inwoners van Helmond centraal staat.

Zaïd Jarboue

Sinds oktober 2020 ben ik trots lid van het Adviesraad Sociaal Domein Helmond! Als inwoner en werker in deze prachtige stad, heb ik de afgelopen jaren hard gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een MBO- en HBO-opleiding afgerond en ben sindsdien werkzaam bij de LEV-groep als jongerenwerker.

Ik heb een rijke werkachtergrond met ervaringen in diverse branches, waaronder horeca, koerierswerk en zelfs als taxichauffeur, daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij Sv de Braak en sportschool MAACH. Met mijn rol bij het adviesraad hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de beleidsonderwerpen die de Helmondse jeugd aangaan en zo een positieve bijdrage kan leveren aan onze mooie stad.”

Daphne Scholten

Lid van de adviesraad sinds 2019, woonachtig in Helmond.

Voormalig directeur in verschillende technische maakbedrijven o.a. producten voor mindervaliden of ouderen. Vanuit het werk en privé als mantelzorger heb ik bekendheid gekregen met organisaties en instellingen met aanbod voor ouderen en mindervaliden.

Mijn activiteit (tijd en energie) is van meer commerciële business naar meer idealistisch, stichting ondersteunend, verschoven in de jaren. Ik ben o.a. initiatiefnemer en voorzitter van Stichting duo fietsen Helmond.

Recente berichten

15-11-2023

Reactie op advies resultaten Sociale Teams Helmond

Lees meer
18-9-2023

Adviesaanvraag Verordening Sociaal Domein Helmond 2023

Lees meer
14-6-2023

Bevindingen en aanbevelingen n.a.v. resultaten 2022 en eerste helft 2023 van de Stichting Sociale Teams Helmond.

Lees meer

Contact:

0492-792462

secretariaat@asd-helmond.nl

Kanaaldijk N.W. 85

5707 LC Helmond